Zena otkriva Swari Durga Prasadovu istinu!

Indijske Serije

Swaragini (220. ep.) 29.12.2015. – Zena otkriva Swari Durga Prasadovu istinu!

By  | 

napolju 220 2

Zena otkriva Swari Durga Prasadovu istinu!

Epizoda pocinje sa Ragini koja pita Annupurnu da ode i obuce neku staru odecu jer ce je kazniti.Dace joj kaznu koju njen muz voli. Njeno lice ce biti obojano u crno danas.Pita Dadimaa da pomogne Annupurni da se spremi.Dadimaa pita Annupurnu da dodje.Sujata je upozori.Annupurna pita Sujatu da pusti.Uttara dolazi tu.Ragini pita Annupurnu da li zeli da ona uvredi Uttaru.Annupurna govori da ide.Sujata govori da nije ispravno postupila.

Laksh pije vino i sedi negde.Sanskaar dolazi i uzima flasu vina od njega.Laksh kaze da zeli da zaboravi da svi trpe uvrede od Ragini zbog njega.Sanskaar ga pita da misli o Annupurni i zagrli ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ragini kaze Dadimaa da je zvala neke komsije tu.Dadimaa dovodi Annupurnu u crnom sariju.Kaze da zeli da koristi crnu farbu umesto crnog praha.Dadimaa kaze da je dobro vredjati unutra kuce ali jos bolje je to raditi ispred nepoznatih.Pita Ragini da napravi MMS. Ragini kaze da ce nakon toga svi videti njeno pravo lice.Ona donosi stativ za telefon i upali kameru.Sujata je pita da ne pada tako nisko.Dadimaa je pita da cuti inace ce poslati Uttaru u zatvor.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site