Swaragini - Durga Prasad je ubio Kavitu?!

Indijske Serije

Swaragini (221. ep.) 30.12.2015. – Durga Prasad je ubio Kavitu?!

By  | 

pocetak 221 2

Swaragini – Durga Prasad je ubio Kavitu?!

Epizoda pocinje sa Swarom koja je sokirana cuvsi Kaveri.Govori da Durga Prasad ne moze ubiti nikoga.Kaveri veli da je to videla svojim ocima.Swara odbija da poveruje u to.Kaveri je pita da ide.Oni rade dramu na bini ali treba podrzati istinu u stvarnom zivotu. Swara je pita o toj devojci.Kaveri govori da je vristala videvsi je ubijenu.Prikazano je secanje gde Durga Prasad trci govoreci da je nije ubio.Kaveri nastavlja da ih je slikala pre nego sto je on pobegao.Swara je pita o njenoj vezi sa Ragini i Dadimaa.
Kaveri:”Ragini izgleda nevino ali je dobar glumac.”
Swara pita sta se onda desilo.Kaveri govori da se videla sa Durga Prasadom i ucenjivala ga.Uzela je 40 hiljada rupija kako bi cutala.Swara krene da je optuzi da je saucesnik ali je Kaveri prekine i pita da li zeli da saslusa ostatak price.Swara potvrdi.Kaveri nastavi: “Ziveli smo razlicite zivote.Jednog dana sam dospela u zatvor jer sam pocinila kradju.”
Prikazano je secanje gde Durga Prasad daje papire inspektoru i kaze da je Ragini potpisala papire i povukla prijavu protiv Laksha. Dadimaa pita Ragini da konstrolise Laksha i drzi oci na njima.Dadimaa je prosla tu i slucajno videla sliku Durga Prada i te devojke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site