Swaragini (24. ep.) 02.04.2015. - Dida saznaje da je Shekar Swarin otac! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (24. ep.) 02.04.2015. – Dida saznaje da je Shekar Swarin otac!

By  | 

capture-20160314-142929

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Lakshem koji baci ciglu dole kako bi privukao Daadimaa-inu,Didinu i paznju svih ostalih.Dida vidi da cigla dolazi sa terase i kaze da je lopov na terasi.Svi trce prema terasi.Swara kaze da to nije hindi film.Shekar ih odvodi iz ostave i grdi Laksha.Svi traze po terasi i vicu lopovu da izadje.Ragini panici cuvsi njihov glas.Swara kaze da ako ih oni vide,njihove porodice ce biti vredjane.Ljudi hodaju do ostave da provere.Shumi pita Shekara da bude sa decom i izlazi odatle.Kaze komsijama da je cula zvuk cigle pa je dosla da proveri.Laksh ispusti nesto i napravi jak zvuk.Komsije to cuju i pitaju Shumi koga pokusava da sakrije i zasto im neda da provere ostavu.Shekar izlazi odatle i stane pored Shumi.Dida dolazi tu i pita ih da li su uhvatili lopova i sokira se kada ugleda Shekara i Shumi zajedno.Dadimaa takodje dolazi pitajuci isto.Komsije kazu da su uhvatili 2 lopova.Dida im kaze da prestanu sa pricom.Laksh pokusava da otvori vrata.Ragini kaze da mu je Shekar rekao da ne ide nigde.On kaze da samo zeli da vidi sta se desava napolju.Komsije kazu da su Shumi i Shekar bili unutra u ostavi a drugi kaze da njihova 20-ogodisnja stara ljubav procvetala ponovo.Svi odlaze odatle govoreci da su dzabe trosili njihovo vreme.Dida kaze da nesto nije u redu i pita Shumi da dodje kuci.Dadimaa takodje kaze isto i ode.Laksh,Swara i Ragini dolaze napolje i Laksh proviri dole opet i kaze da ce otici preko cevi sada.Ragini ga pita da bude pazljiv.On klimne glavom i odlazi.Shekar odvodi Shumi,Swaru i Ragini dole. Shumi kaze Swari da promeni svoju odecu.Dida vidi da Swara i Shumi dolaze.Shekar odvodi Ragini kuci i kaze joj da ode da se presvuce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site