Swaragini - Tania kidnapuje Laksha!

Indijske Serije

Swaragini (289. ep.) 01.04.2016. – Tania kidnapuje Laksha!

By  | 

pocetak 289 2

Swaragini – Tania kidnapuje Laksha!

Epizoda pocinje sa Maheashwari porodicom koja slavi holiku. Swara ceka porodicu da dodje. Shumi i Shekar dolaze. Swara je presrecna videvsi ih i zagrli ih. Annupurna i Durga Prasad im pozele dobrodoslicu. Shumi se izvini i kaze da Dadimaa nije mogla da dodje. Annupurna kaze da razume i zahvali im. Durga Prasad zahvali Shekaru za dolazak i hvali njegove cerke jer su uradili toliko toga za njegovu porodicu. Shekar kaze da su dosli tu jer im je jedna cerka i dalje udata u tu kucu ali druge veze nemaju. Laksh se priseti kako je udario Shekara i izvini mu se ali Shekar samo prodje. Laksh se rastuzi i oseca krivicu. Swara zagrli Shumi i pita o Ragini. Ona vidi Ragini i zagrli je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Puja pocinje, Swara i Sanskaar rade puju zajedno. Sanskaar pita Laksha da dodje i radi puju. Laksh gleda u Ragini. On radi puju sam. Swara pita Ragini da dodje i radi puju. Ragini uhvati tanjir dok Laksh radi puju. Laksh se vraca. Ragini radi puju sama. Pandit ih pita da naprave pripreme za paljenje holike. Laksh i Ragini se sudare. Laksh je pita da uzme svoj konac. Ragini ga pita da zadrzi konac jer ga je zastitio.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site