Swara,Laksh i Ragini imaju plan da ujedine Didu i Dadimaa!

Indijske Serije

Swaragini (34. ep.) 16.04.2015. – Swara,Laksh i Ragini imaju plan da ujedine Didu i Dadimaa!

By  | 

capture-20160319-142526

Swara, Laksh i Ragini imaju plan da ujedine Didu i Dadimaa!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Dadimaa koja misli kako je Swara poludela ako misli da ce im se ona pridruziti.Dida zove Dadimaa i poziva je za proslavu bengalske nove godine.Kaze da ce deliti slab i sirot prasad jer je njeno(Dadimaa-ino) stanje nista manje od toga.Shumi pokusa da prica ali je Swara zaustavi.Dida kaze da je bengalski dan tako veliki,ne mogu odbiti svoje neprijatelje.Pozvali su prosjake da uzmu prasad i pita Dadimaa da i ona uzme.Dadimaa se naljuti i odlazi odatle.Ona zove Ragini i kaze joj da servira dorucak.Laksh signalizira nesto Swari.Dida ih vidi. Dada ji ne zeli da jede i kaze da ne moze vise da podnese.Shekar kaze Dadimaa da prisustvuje funkciji.Dadimaa kaze da ne zeli da ode u zatvor ubijajuci Didu,doda:”Videla sam kako si se divio Shuminom rangoli-ju(umetnost ukrasavanja,cime Indijci ukrasavaju obicno dnevne sobe ili mesto ispred kuce za praznike u raznim sarenim bojama).” Kaze mu da ode.Laksh dolazi i kaze da ideja nije losa:”Dida je rekla mnogo.Mislim ta zena…Trebalo bi da je naucis lekciju.Trebalo bi da odes i uzmes osvetu…Kako mogu da zapocnu novu godinu kvarivsi nasu novu godinu?” Shekar ga pita sta to govori.Dadimaa ga zaustavi.Laksh nastavi kako su se oni trudili da prodaju njihove kuce.Pita je sta je rekao juce. Dadimaa se priseti:”Moramo drzati nase neprijatelje blizu.” Baci se na razmisljanje. Swara pita Didu zasto se svadja i kaze joj da napravi novi pocetak.Dida ode besno.Shumi odvodi Swaru i kaze da zeli da pricaju. Shekar pita Laksha,zasto zeli da se oni posvadjaju.Ragini kaze da oni to rade da ujedine Dadimaa i Didu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site