Ragini saznaje da ju je Dadimaa lagala!

Indijske Serije

Swaragini (46. ep.) 04.05.2015. – Ragini saznaje da ju je Dadimaa lagala!

By  | 

12443110_1006594479387808_2110133588_n

Ragini saznaje da ju je Dadimaa lagala!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Annupurnom koja masira Lakshevu glavu i pita ga da njegovom ostajanju u Ragininoj kuci.Uttara ga pita o Ragininoj Dadimaa.Pareenita kaze da je ona veoma srecna.Laksh kaze da mu se spava vec u 10 sati.Kaze da oni spavaju rano,pa je i on tako navikao.Swara ga zove.Laksh kaze da je dosao da vidi porodicu i vraca se nazad.Swara kaze da Omi nije dao mantre pa pooja ne moze da pocne.Laksh kaze da ce doci.Izlazi napolje i gleda u zakljucanu kapiju.Adarsh dolazi drzeci kljuceve.Laksh mu zahvali i uzima kljuceve.Dolazi kod Omija i pita ga zasto ga je zvao tako kasno.Laksh ga udari i pita zasto nije poslao mantre.Omi kaze da ne zna nijednu mantru.Laksh ga pita da nadje mantre na internetu i pusti ih da cuju.On trazi na internetu i zove Swaru.Swara kaze da je Laksh zove.Javlja se i odlazi u hodnik da prica sa njim.Laksh joj prica o mantri za vencanje. Swara kaze da moraju da nadju pravu mantru.Dida i Dadimaa cekaju Acharya ji-ev poziv.Shumi se pita gde je Swara.Swara dolazi i kaze da je Acharya ji zauzet i da ce im se vratiti kasnije.Kaze da ce doneti mleko za sve.Odlazi u kucu i trazi mantre u svetoj knjizi. Shekar pita Ragini da ode i proveri da li Swari treba pomoc.Swara govori mantru Lakshu telefonom koji je zapisuje.Swara mu kaze da pokaze to Omi-u i da on to sve kaze.On kaze u redu i prekine poziv.Ragini dolazi i cuje Swaru.Swara je sokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site