Shumi dolazi u Maheashwari kuću i Ragini je tera odatle!

Indijske Serije

Swaragini (467. ep.) 12.12.2016. – Shumi dolazi u Maheashwari kuću i Ragini je tera odatle!

By  | 

oicetaj

Shumi dolazi u Maheashwari kuću i Ragini je tera odatle!

Epizoda počinje sa Mansi koja govori Maheashwarijevima da će snimati svaki njihov pokret i razgovor i pita ih da se ne igraju sa tim inače će ubiti Mishku. Swara veli da im trebaju telefon. Nikhil pita da koriste satove da komuniciraju. Čaksh veli Sanskaaru da je veoma rizično da opljačkaju banku. Sanskaar potvrdi, ali moraju. Swara i Sanskaar odlaze. Nikhil pita Ragini da napravi čaj. Laksh veli da će pomoći Ragini i odlazi. Ragini vidi poruku u mleku i govori Lakshu da je ostavila poruku u posudi ali čovek koji je doneo mleko je nije video i otišao je. Laksh govori da ne želi da Sanskaar i Swara počinu krađu. Ragini govori da će onda ubiti Mishku. Laksh dobije ideju i govori da će napraviti hranu a onda će doneti Durga Prasadove pilule za spavanje. On odlazi po lekove da ih Ragini doda u hranu. Ona se složi. Ragini pita Boga sa im spase porodicu od nevolje.
Sanskaar i Swara dolaze do banke. Sanskar pita da li će opljačkati banku? Swara govori da ako to ne urade, oni će ubiti Mishku. Oni izlaze iz auta i ulaze tiho u banku. Sanskaar slučajno stane na nešto i upozori stražare. On pita ko je tu. Swara i Sanskaar se sakriju. Sanskaar govori da je možda tu alarm. Swara govori da moraju rizikovati. On pokuša da otvori zadnja vrata banke. Veli da nema alarm ali ako slome vrata onda će ih čuti stražari.
Nikhil govori svima da će jesti pre njih. Laksh dolazi do Mishke i pita je da uzme lekove. Nikhil ga pita da donese lekove tu. Laksh pita Ragini gde su. Ragini veli da su jedni u Uttarinoj a drugi u Durga Prasadovoj sobi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!