Mansi menja svoj tanjir u kome su pilule sa Durga Prasadovim!

Indijske Serije

Swaragini (468. ep.) 13.12.2016. – Mansi menja svoj tanjir u kome su pilule sa Durga Prasadovim!

By  | 

pocetak

Mansi menja svoj tanjir u kome su pilule sa Durga Prasadovim!

Epizoda počinje sa Shumi koja pita gde idu. Durga Prasad veli da idu na porodični piknik. Shumi govori da će zvati Shekara i pitati ga da dovede Ayusha da idu sa njima. Ragini negira, pita je da ide. Shumi je šokirana i pita šta to govori. Čuje zvuk i pita šta je to. Laksh je isto pita da ide. Shumi je šokirana.
Swara se pretvara da se osvestila i zahvali stražarima. Pala je i izgubila kontrolu nad vozilom. Parkira auto i ulazi unutra. Ragini veli da treba da se spremi a do tada će oni otići. Shumi govori da se pitala zašto njena ćerka priča tako. Laksh je pita da ide inače će zakasniti. Shumi pita da joj daju vodu. Ragini odlazi u kuhinju i misli da joj da signal za pomoć. Napiše poruku gde je pita da dovede policiju da ih zaštiti. Donosi vodu i daje je Shumi. Shumi je pije. Ragini gleda u Nikhila. Nikhil klimne glavom za ne. Shumi vidi pištolj koji Nikhil drži i šokirana je. Raigni zaustavi Shumi i govori da ima nešto na licu. Stavi joj tiho pismo u ruke. Shumi govori da ide. Ode. Ragini je laknulo. Mansi i Nikhil izlaze. Mansi odlazi da donosi vodu i pije je. Tada pada papir i Mansi vidi ono što je ispisano. Pita bandite da zaustave ženu i govori da je Ragini upozorila majku. Nikhil pita bandite da je uhvate. Ragini pita Nikhila da ne urade ništa njenoj majci. Shumi izlaze i čita Raginino pismo.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!