Swaragini 469. epizoda - KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Swaragini (469. ep.) 14.12.2016. – KRAJ SERIJE!

By  | 

pocetak

Napomena: Ovo je muzički post sa uvodnom pesmom ove serije “Swaragini”. Da bi poslušali ovu pesmu kliknite na narandžasto dugme na stranici. Uživajte u poslednjoj epizodi ove serije!

Swaragini 469. epizoda – KRAJ SERIJE!

Epizoda počinje sa Lakshem koji sprečava Durga Prasada da jede. Govori da je dodao tablete za spavanje u hranu i pita ih da ne daju Durga Prasadu da to jede jer ima probleme sa srcem. Mansi veli da je znala i zato je pitala porodicu da doručkuju prvo. Nikhil udari Laksha. Mansi pita bandite da biju Laksha. Oni tako i urade. Ragini plače i moli ih da to ne rade. Mansi pita bandite da zaključaju Laksha u sobu. Swara govori Sanskaaru da je dobro što su dobili lozinku od nadzorne kamere i sada mogu da otvore sef. Bandit baca Laksha na krevet misleći da je on u nesvesti. Laksh ga udari i onesvesti. Uzima njegovu odeću i pokrije lice sa maskom. Izlazi i pita drugog bandita da dođe i vide odakle dolaze zvuk. Nikhil i Mansi vide da Swara i Sanskaar dolaze do zatvorene sobe i govore da će sada imati nakit i uživati. Laksh odvodi bandita u sobu i bije ga. On pada. Laksh odvodi drugog bandita i udari ga. Swara i Sanskaar uzimaju sve iz sefa ali slučajno naprave zvuk. Stražari su upozoreni i govori da su lopovi sigurno unutra. Upozore ostale.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!