Shekar stavlja sindur i mangalsutru Shumi!

Indijske Serije

Swaragini (47. ep.) 05.05.2015. – Shekar stavlja sindur i mangalsutru Shumi!

By  | 

12899954_1006818352698754_1772381116_n

Shekar stavlja sindur i mangalsutru Shumi!

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Swara pita sve da dodju dole jer im Laksh kaze da pricaju sa Acharja ji-em ponovo.Dadimaa pita Ragini zasto nije donela mleko. Swara kaze da je dole.Svi odlaze dole.Oni dobiju video poziv od Acharya ji-a.On im pricao o Maha Mrityunjay Jaap obredu i pita Shumi da uradi obred sama.Dadimaa se smeje.Ona kaze Shekaru da je ostalo 5 minuta do 12 i kaze Shumi da sedne za obred.Shumi kaze Shekaru da ce uraditi sve.Laksh kaze Omiju i laznom Acharyu da mora da ide da napravi plan sa Swarom.Dida je napeta.Swara joj kaze da popije mleko.Ona odbija.Swara joj kaze da spava.Dida kaze da ne moze.Ragini se moli da zastiti Shumi.Dadi je cuje.Ona kaze Ragini da brine za Shumi.Shekar joj kaze da ne brine.Dadimaa kaze da joj je zagusljivo pa ide napolje.Shumi pocinje da recituje mantre.Dadimaa je cuje i misli kako mora zapaliti drvece iz havana sada.Ona ceka da bomba eksplodira.Shumi zatvori oci posle paljenja vatre.Dadimaa dolazi tu i pita se zasto se bomba nije zapalila do sada.Ona ugasi svetlo i kaze da joj je to zadnja sansa da uradi nesto za porodicno postovanje.Ona vidi kako Shumi stoji i gurne je.Ona padne sa balkona ali se uhvati za zid.Dadimaa je sokirana kada se svetla upale i ona vidi Swaru umesto Shumi.Svi izlaze i vide Swaru kako se drzi u vazduhu.Laksh pita Swaru da mu da ruku.Swara ga uhvati za ruku i popne se.Laksh je pita da li je dobro.Swara potvrdi i kaze da joj se nista ne bi desilo da je pala. Dadimaa glumi i kaze da nista nije uradila.Secanje je prikazano:Swara informise sve o planu da otkrije Dadimaa.Shekar kaze da je ne moze izlagati riziku.Shumi takodje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  20 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site