Annupurna kaže da će napustiti kuću ako se Sanskaar ne vrati!

Indijske Serije

Swaragini (51. ep.) 11.05.2015. – Annupurna kaže da će napustiti kuću ako se Sanskaar ne vrati!

By  | 

12884569_1008453699201886_1984543595_n

Annupurna kaže da će napustiti kuću ako se Sanskaar ne vrati!
Prevod: Nina. Hvala. 😀

Adarsh informise Annupurnu da je Sanskaar ziv.Ona ga pita sta prica.Adarsh kaze da ga je Laksh zvao i informisao.Annupurna je srecna. Ragini servira hranu Sanskaaru.Sujata place videvsi ga.Dida je pita da bude srecna jer je Bog sredio da vidi svog sina.Sujata gleda njegovo stanje.Dida kaze da je sigurno u soku.Swara ga vidi kako brzo jede i pita ga da jede lakse.Sanskaar postaje nasilan.Ragini mu objasni i daje mu da jede.Dida kaze da se Ragini dobro brine o njemu.Sujata gleda.Ragini mu opere ruke i on ih obrise sa njenim velom.Sujata pita Ragini da mu kaze da je zagrli.Ona kaze da zeli da ubedi sebe da joj je sin ziv.Ragini kaze Sanskaaru da je Sujata njegova majka i da je zagrli.Sanskaar kaze da ona nije njegova majka,vec losa zena.Ragini mu kaze da zagrli Sujatu.Sanskaar je pita da li ce biti sa njim zauvek.Ona klimne glavom.Sanskaar se slozi da zagrli Sujatu.Sujata ga zagrli i place.Ragini vidi da Sanskaar drzi njen veo.Svi gledaju.Sujata pokusava da je se Sanskaar seti.Ragini kaze Sanskaaru da je Laksh njegov brat.Laksh je emotivan i zagrli ga.Sanskaar uhvati Ragininu ruku.Ona mu kaze da ide sa Lakshem i Sujatom u njihovu kucu.Sanskaar odbija. Durga Prasad odbija da pusti Sanskaara u njihovu kucu.Ram pita zasto.Durga Prasad kaze da je srecan sto je on ziv i dobro,ali ne moze doci zbog svojih gresaka.Annupurna kaze da ona zeli da se on vrati.Durga Prasad joj kaze da ide i vidi se sa njim ali van kuce. On kaze da mu ne moze oprostiti. Laksh place.Swara dolazi do njega.Laksh kaze da ne zna sta da kaze.Swara kaze da je tu,moze pricati sa njom ako zeli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site