Dadimaa ucenjuje Laksha i on pristaje da oženi Ragini!

Indijske Serije

Swaragini (53. ep.) 13.05.2015. – Dadimaa ucenjuje Laksha i on pristaje da oženi Ragini zarad Sanskaara!

By  | 

12884378_1009237995790123_1398316678_n

Durga Prasad kaze Annupurni da je sve njeno sada.Daje joj imovinske papire i kaze da napusta kucu.Annupurna je sokirana.Durga Prasad kaze da ce dobiti sav novac,ali nema vise veze sa njim.Annupurna kaze Lakshu da je pokusala da urazumi Durga Prasada,ali se on nije slozio.Sanskaar je opet histerican.Laksh mu zahteva 30 minuta i obecava da ce dovesti Ragini.Sasnkaar se slozi i gleda na sat.Laksh trci iz kuce i dolazi do kuce Dadimaa.Sujata kaze da je znala da Ragini nece doci.Laksh joj kaze da ih je Durga Prasad napustio.Kaze da ce Sanskaar povrediti sebe i prica da mora dovesti Ragini.Padne pod Dadimaa-ine noge i moli je da posalje Ragini sa njima.Dadimaa kaze da je sada dosta.Ragini nece ici tamo.Laksh kaze da ce ih zajednica prihvatiti ponovo.Dadimaa ga pita ko mu je dao pravo.Laksh kaze da je jos uvek Raginin verenik i ima pravo na nju.Dadimaa je sokirana.Laksh kaze da je spreman da ozeni.Dadimaa kaze da je njegov otac poslao verenicki prsten nazad i prekinuo vezu.Laksh kaze da on nije.Dadimaa mu kaze da popravi vezu ispred svih komsije.Laksh se slozi i zove sve komsije.On kaze da je Ragini Gaddodia i dalje njegova verenica i da ce ozeniti jedino nju.Pita Dadimaa da li moze povesti Ragini.Dadimaa se slozi.Ona kaze Ragini da ide sa verenikom.Laksh uhvati Ragini za ruku i odlaze.
Najava:Dadimaa kaze Shumi da je Laksh prihvatio Ragini ispred svih.Shumi kaze da se slozio jer je bio prinudjen.Shekar pita Shumi kako moze da optuzuje Dadimaa.Laksh kaze Swari da ne moze ozeniti Ragini jer voli nju.On je zagrli emotivno.Swara je u soku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site