Sujata nagovara Annupurnu da venča Ragini i Laksha!

Indijske Serije

Swaragini (57. ep.) 19.05.2015. – Sujata nagovara Annupurnu da venča Ragini i Laksha!

By  | 

2

Swara otvori vrata i vidi Laksha.On zatvori vrata i povredi se.Laksh kaze da ga nije briga za povredu,kaze joj da otvori vrata.Dida gleda u njih i razmislja.Swara place.

Annupurna kaze da on njegova porodica sada,neka radi sta god zeli.Durga Prasad odbija da dodje u kucu.Sanskaar ga zove losim covekom.Pita ga sta misli.Neka venca Laksha sa Ragini.Durga Prasad gleda dok ga Ragini odvodi.Durga Prasad pita Annupurnu da se ne srece sa njim ovako vise.Sanskaar se naljuti i trci ka Durga Prasadu,ovaj padne na sto,povredi se.Sanskaar kaze da je on gresnik i los covek.Annupurna gleda u Durga Prasada dok on zatvara vrata pred njima.Ragini odvodi Sanskaara.

Laksh kaze Swari da otvori vrata.Shumi i Shekar dolaze kuci.Laksh obrise suze i odlazi da se vidi sa njima.On uzima povrce iz Shuminih ruku.Swara otvori vrata.Shekar kaze da je dobro sto je on dosao tu.Laksh kaze da zeli da prica sa njim.Dida kaze da tu ima nesto pogresno izmedju Sware i Laksha.Kaze joj da udje sa Swarom.Dadimaa je cuje i kaze da se njena snaja udruzila sa majkom protiv nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ragini daje Sanskaaru sok da popije.Annupurna i Sujata gledaju u njih i smeju se.Sujata kaze da Durga Prasad mrzi njenog sina,ali zasto ima neprijateljstvo prema Lakshu sada.Annupurna kaze da ne zna zasto ima mrznju u svom srcu.Sujata kaze da je Laksh prihvatio Ragini ispred svih.Dosla je tu zbog njih.Ragini kaze Sanskaaru da ce mu ispricati pricu ako popije sok.On popije.Ragini kaze da je dobar decak i tapse.Annupurna kaze da Ragini radi mnogo za njih.Ne mogu unistiti njeno postovanje.Sujata kaze da trebaju dati ime toj vezi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site