Swaragini (63. ep.) - Auto udara Ragini!

Indijske Serije

Swaragini (63. ep.) 27.05.2015. – Auto udara Ragini!

By  | 

12910560_1013251262055463_410834682_n

Swaragini (63. ep.) – Auto udara Ragini!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Dadimaa optuzuje Didu i kaze da je Shobha takodje sa Shumi u dogovoru.Ragini je sokirana. Shekar:”Ja sam mislio da radis ovo zbog nekog razloga.” Shumi prizna da je glumila zbog odredjenog razloga.Shekar joj kaze da prestane i optuzuje je da zeli da uzme srecu Ragini.Dadimaa kaze Ragini da je ovaj svet los:”Zene glume da padaju u nesvest,kako bi zaustavile tvoju veridbu.” Dadimaa kaze da ne zna istinu onda.Kaze da ju je i Laksh lagao.Swara joj kaze da prestane.Ragini joj kaze da isprica. Dadimaa:”Laksh ne voli tebe,vec Bengalkinu unuku,Swaru.” Ragini je sokirana.Dadimaa kaze da ju je Laksh prihvatio zbog Sanskaar.Shumi je takodje sokirana. Dadimaa kaze da govori istinu:”Shekar i ja smo ih videli zajedno.Swara je dosla nakon sto se videla sa Lakshem.” Ragini gleda sa suzama u ocima.”Swaragini” pesma je u pozadini dok i Swara place. Adarsh pita Sanskaara da popije sok.On odbije.Sujata dolazi.Uttara je pita gde je bila.Sujata kaze da je imala nekog posla. Signalizira nesto Sanskaaru.Sanskaar pita za Ragini.Ram kaze da ona ne moze doci danas.Laksh dolazi kuci.Sanskaar ga pita da pozove Ragini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site