Durga Prasad dozvoljava Lakshu da ostane!

Indijske Serije

Swaragini (67. ep.) 02.06.2015. – Durga Prasad dozvoljava Lakshu da ostane!

By  | 

12919238_1014275755286347_1104677800_n

Durga Prasad dozvoljava Lakshu da ostane!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Svi cekaju da Laksh dodje svesti.Sanskaar dovodi Swaru u njihovu kucu.Durga Prasad kaze Sujati da Laksh dolazi svesti i da ce saznati njegovu odluku uskoro.Kaze da ce Laksh biti kaznjen ako je kriv.Sanskaar kaze Swari da je Laksh povredjen i izmrljan krvlju.Laksh dodje sebi i vidi Durga Prasada.Annupurna kaze da ga je otac doveo tu.Durga Prasad kaze da zeli da prica o Swari.Annupurna kaze da je Lakshu bolje.Laksh kaze da ce mu sve reci i da pita.Durga Prasad pita da li on i Swara vole jedno drugo.Laksh kaze da je Swara odbila njegovu prosidbu i kaze ne.Svi su sokirani.Sujata kaze da Laksh laze.Laksh kaze da nije rekao nista pogresno.To je pola istine.Kaze da se veze zavrsavaju sa pola istine.Durga Prasad ga pita sta zeli reci.Laksh kaze da voli Swaru i da ce je uvek voleti,ali ona njega ne voli i nikada nece.Ne zeli da mu vidi lice i mrzi ga.Sujata ga pita zasto je glumio da se veri sa Ragini.Laksh kaze da se plasio zbog Sanskaarovog stanja.Kaze da je kaznio sebe zbog njega.Kaze da se Swara udaljila od njega zbog njegovih gresaka. Durga Prasad ga pita nesto ali Laksh zeli da kaze sve.Slozio se da ozeni Ragini zbog Sanskaara.Kaze da kada je on(Durga Prasad) isterao Sanskaara iz kuce,osetio je isti bol kao svi.Razume ga sada.Znao je da oni nece prihvatiti Swaru i da mu ona nece dati drugu sansu.Kaze da je mnogo voli i ne moze dati njeno mesto nikome.Durga Prasad ga pita sta zeli reci.Laksh kaze da ce se brinuti o sebi. Zeli da postane odgovorna osoba i dobar sin.Kaze da ce od danas,raditi kako on zeli.Annupurna je srecna.Laksh kaze da ga mogu kazniti i on je spreman da to prihvati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site