Ragini popije otrov pred Lakshem i Swarom!

Indijske Serije

Swaragini (69. ep.) 04.06.2015. – Ragini popije otrov pred Lakshem i Swarom!

By  | 

12921010_1014855588561697_2066854583_n

Ragini popije otrov pred Lakshem i Swarom!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Ramesh izlazi napolje i kaze radnicima da se smire.Kaze da je pricao sa Durga Prasadom i da je rekao da mu je potrebno vremena da razmisli o ponudi.Radnici kazu da su mu rekli istu stvar i da je on rekao da je strajk najbolje resenje.Laksh kaze da je on zavrsio strajk kao sto je i naterao ljude na njega.Pita zar se ljudi sami ne brinu za sebe.Pita radnike zasto su prekinuli strajk.Oni kazu zbog Ramesha.Laksh kaze da je Ramesh pametan covek i misli o drugima:”Kada smo mu rekli da cete biti sa gubitkom zbog strajka,on se nije slozio.Dali smo mu novac da zaustavi strajk.” Svi su sokirani i ljuti na Ramesha.Izvinjavaju se Durga Prasadu.Sujata ja napeta.Laksh pita Ramesha ko ga je podstakao da strajkuje.Ramesh kaze da ga je neko zvao i pitao da strajkuje.Radnik vraca novac Lakshu.Laksh mu kaze da ga vrati Durga Prasadu.On odlazi odatle.Adarsh i Durga Prasad su srecni.Sanskaar je besan jer mu je plan propao.Sujata kaze da ne razume kako je Laksh postao tako pametan.Sanskaar kaze da je ljubav jaka,ona cini dobre ljude losim a lose dobrim.On uzima neciju sliku iza porodicnog rama.Sujata ga pita zar je nije zaboravio.Sanskaar kaze da ne moze da je zaboravi i obecava da ce dati isti bol Lakshu. Durga Praad kaze Annupurni da je Laksh postao zreo.Annupurna kaze da je sam i trudi se da bude srecan.Kaze da je videla tugu u njegovim ocima.Durga Prasad kaze da ne moze da dopusti da Swara dodje tu.Annupurna kaze da je Sanskaar bio veseo ali ga je incident promenio.Sanskaar se priseti srecnih momenata sa devojkom koju je voleo kao i njene smrti.Suze mu klize niz lice. Laksh gleda u Swarinu sliku u telefonu.Neko ga zove i on kaze da dolazi.Prikazuju ga kako dolazi da se vidi sa Swarom.Pozdravi je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site