Sanskaar kidnapuje Ragini i ucenjuje Swaru i Laksha!

Indijske Serije

Swaragini (72. ep.) 09.06.2015. – Sanskaar kidnapuje Ragini i ucenjuje Swaru i Laksha!

By  | 

12939224_1015782451802344_1329737904_n

Sanskaar kidnapuje Ragini i ucenjuje Swaru i Laksha!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Swara kaze da ce ici sutra.Ragini kaze da ako je ona njena stara Swara onda ce poci sa njom kroz prozor.Swara kaze da je rizicno ali Ragini insistira.Oni odlaze odatle kroz prozor.Dolaze na ulicu.Ragini pita Swaru da ne bude napeta i kaze da ce sve biti u redu. Kaze da ce doneti “kulfi”(Indijski sladoled) i odlazi.Swara sedne na klupu i ceka Ragini.Laksh vec sedi tu i pozdravi je.Swara je sokirana i pita ga zasto je tu.Kaze mu da je iskoristio Ragini da dodje da je vidi.Laksh kaze da je to bila Raginina ideja.Tada zacuju Raginino vristanje dok je neko ubacuje u auto i odvodi.Swara i Laksh sedaju u auto i prate kidnapere.Swara se moli za Ragini.Pita ga da brzo vozi i kaze da ne moze da vidi nista zbog mraka.Oni izgube auto.Swara place. Shumi kaze da su im cerke zajedno za Swarin rodjendan.Shekar kaze da ce pitati Swaru sta zeli kao poklon.Oni odlaze u sobu ali njih tamo nema. Swara place i kaze Lakshu da ce reci sve roditeljima i porodici.Laksh kaze da se nista nece desiti Ragini i kaze joj da mu veruje.Upravo tada dobiju kidnaperov poziv.Laksh ga pita ko je ona.Kidnaper kaze da treba da misli na Raginin zivot,ili ga nije briga.Kaze da zna da on voli Swaru.Kaze da ako zele da vide Ragini zivu,onda mora uciniti da mu Swara prizna ljubav za 1 sat.Ako ona to ne uradi onda ce Ragini biti mrtva.Kidnaperovo lice je prikazano i to je Sanskaar.Swara place i pita Laksha sta je sve to.Laksh kaze da ne zna.Sanskaar zove ponovo i kaze Lakshu da ne trosi vreme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site