Durga Prasad i Gaddodijevi dobijaju Swarin i Lakshev MMS!

Indijske Serije

Swaragini (74. ep.) 11.06.2015. – Durga Prasad i Gaddodijevi dobijaju Swarin i Lakshev MMS!

By  | 

12968704_1016309468416309_1180413744_n

Swara se priseti kako mu je to priznala.Kaze da ga ne voli.Dadimaa kaze da se na snimku vidi da ga voli.Laksh kaze da ga Swara ne voli i da mu je to dosta puta rekla.Shumi kaze da zeli da cuje to od Sware. Sujata pita Sanskaara sta je dobio od kidnapovanja i videa.Sanskaar kaze da je zapoceo tri stvari.Prvo ce se porodice Gaddodia i Maheshwari zamrzeti.Sujata kaze da ce se nesto desiti i da ce Swara mrzeti jos vise Laksha.Sanskaar kaze da ce uraditi nesto. Dadimaa kaze da Swara laze i da voli Laksha.Dida pita Swaru da kaze da ne voli Laksha.Swara krene ali je Ragini prekine i kaze da ona ne voli Laksha.Odbila je da bude sa njim.Dadimaa je zaustavi i kaze da ih oni koriste.Durga Prasad kaze da njegov sin zna da je on protiv veze da je obecao da nikada nece prihvatiti Swaru.Dadimaa kaze da je njegov sin…Durga Prasad je zaustavi i kaze da dok se zlocin ne potvrdi,osoba nije kriva.
Najava:Banditi(Sansakaarovi ljudi) govore Lakshevo ime i kazu da ih je on pitao da kidnapuju Ragini.Laksh je uhapsen,dok govori da je nevin.Dadimaa oboji Durga Prasadovo lice u crno bas kao sto je i on Dada ji-evo i kaze svima da mu vide lice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site