Swaragini (76. ep.) 15.06.2015. - Ragini i Sanskaar su udruženi da rastave Swaru i Laksha! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (76. ep.) 15.06.2015. – Ragini i Sanskaar su udruženi da rastave Swaru i Laksha!

By  | 

12966484_1016834701697119_363409285_n

Ragini i Sanskaar su udruženi da rastave Swaru i Laksha!
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Shumi kaze Swari da nije ocekivala ovo od nje.Dadimaa kaze da je Shumi u pravu prvi put i pozeli Swari srecan rodjendan.Kaze joj da isece tortu inace ce ce se pokvariti.Swara cuti. Sanskaar i Sujata su u autu.Sanskaar kaze da zeli da se vidi sa Ragini u hramu.Sujata i on odlaze tamo.Ragini mu daje prasad i kaze mu da uzme desnom rukom.Sanskaar kaze da je juce bilo dobro,Laksh je otisao daleko od njene sestre,sada ne mogu biti jedno.On zahvali Ragini i kaze da mu je bila potrebna njena podrska.Ragini kaze da je i njegova podrska njoj potrebna.Kaze da ne moze da veruje da je uradila to.Prikazano je secanje,gde ona planira sve protiv Laksha i Swara i pravi dramu oko kidnapovanja zajedno sa Sanskaarom.Sanskaar kaze da moraju izgubiti nesto kako bi dobili nesto.Sujata se pita sta Sanskaar govori Ragini.Ragini se oseca lose zbog Durga Prasada.Sanskaar kaze da on to zasluzuje.Kaze da ne moze da podnese da vidi Laksha i Swaru ujedinjene.Kaze da moraju preuzeti sledeci korak.Ragini vidi kako Sujata dolazi i menja temu.Sanskaar ponovo glumi.Ragini kaze da ce pricati o palati. Ragini pita Sujati da poseti hram i kaze joj da joj oprosti za njene grehe. Annupurna kaze Durga Prasada da dodje i jede.Durga Prasad odbije i kaze da je Laksh uzeo sve.Ceo zivot je gradio postovanje,a sada je sve oduzeto zbog Laksha.Adarsh kaze da bi trebali da ga izvuku kaucijom.Durga Prasad odbija i kaze da nemaju sta da rade sa Lakshem sada,on mora biti kaznjen. Ragini kaze da je bilo tesko za nju,nije mislila da ih povredi.Kaze da mora da se izvini za svoje greske.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site