Swaragini - Swara plaća kauciju Lakshu

Indijske Serije

Swaragini (77. ep.) 16.06.2015. – Swara plaća kauciju Lakshu i obećava da će dokazati njegovu nevinost za 36 sati!

By  | 

12987997_1017005178346738_291233834_n

Swaragini – Swara plaća kauciju Lakshu
Prevod: Nina. Hvala. 😀
Dida kaze Swari da nije znala da Laksh moze da uradi tako sramotnu stvar.Swara kaze da ne moze da veruje da on moze to da  uradi i da je dosla da prica sa njom o necemu.Ragini kaze Shumi da misli da izvuku Laksha uz kauciju.Shumi je pita da li je poludela.
Laksh da uzme prednost zbog njihove nevinosti.Ragini kaze da je on mozda nevin.Shumi kaze da on mozda zeli da uhvati Swaru zamku
i ozeni je.Ragini kaze da je neko uhvatio Laksha u zamku i kaze da je i on bio sokiran takodje kada su banditi rekli njegovo ime.Kaze  da je Laksh nevin.Shekar dolazi i kaze da je dao dozvolu Swari da izvuce Laksha uz kauciju.Ona oseca da je Laksh nevin i da ga je  neko uhvatio u zamku.Ragini je sokirana i kaze da je mislila da Swara mrzi Laksha.Shekar kaze da su mu cerke iste,ne mogu da vide da se nesto lose desi nekome.Dadimaa se dere na Didu i pita je kako moze da dozvoli da kriminalac ostane u njenoj kuci.Dida kaze  da ga je dovela na Swarino insistiranje i kaze da on nije  kriminalac dok se ne dokaze da je kriv.Dadimaa kaze da ne rade pravu  stvar.Shekar dolazi i kaze da je on dao dozvolu kako bi Laksh dokazao nevinost.Dadimaa pita zasto se slozio.Shekar kaze da su ga  je cerka pitala to kao poklon za rodjendan.Nije mogao da odbije.On pita Laksha da dokaze nevinost za 36 sati.Swara kaze Shekaru
da se policija slozila da im pomogne da rese problem.Dadimaa kaze Lakshu da napusti naselje nakon sto dokaze da je kriv ili nevin, svejedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site