Swaragini - Swara plaća kauciju Lakshu

Indijske Serije

Swaragini (77. ep.) 16.06.2015. – Swara plaća kauciju Lakshu i obećava da će dokazati njegovu nevinost za 36 sati!

By  | 

12987997_1017004818346774_1791913427_n

Swara kaze da ako Laksh ne dokaze svoju nevinost ona ce napustiti naselje zajedno sa njim.Ragini je sokirana.Dida pita  Laksha da udje unutra.Laksh zahvali Swari zato sto ga je podrzala.Swara kaze da je u redu i kaze da zeli da zna ko stoji iza svega. Laksh odlazi u Didinu kucu.Ragini kaze Swari da ona mrzi Laksha,zasto to onda radi.Da li je shvatila da ga voli.Swara kaze da ne zna.
Zna da je bila u tom videu i da zeli da dokaze njenu nevinost zajedno sa njegovom.Ragini je pita zasto misli da je Laksh nevin.Swara  kaze da mu veruje i da ce saznati istinu.Ragini je sokirana. Clanovi zajednice dolaze kod Durga Prasada i kazu da ljudi ih ispituju o glavi njihove zajednice.Durga Prasad kaze da je odlucio da  se povuce.Sujata se smeje.Sanskaar kaze da mu je lice bio crno.Clanovi kazu da se on izvinjava za dela njegovog sina.Swara dolazi  sa Lakshem i Ragini i kaze im da sacekaju.Annupurna je emotivna videvsi Laksha.Durga Prasad je zaustavi i podseti sta je on radio. Swara kaze da on nije pocinio gresku.Ona ga uhvati za ruku i dovodi u kucu.Kaze da sta god da se desilo jeste neciji plan.Neko je  uhvatio Laksha u zamku i ona ce dokazati njegovu nevinost.Sanskaar vidi Ragini i trci do nje.Pita je kakva je to drama.Ragini kaze da  je sve otislo predaleko.Swara veruje Lakshu.Swara kaze da veruje Lakshu i da on ne moze uraditi nista pogresno.Durga Prasad kaze  da ne moze dozvoliti da se ona mesa u njihovu porodicnu stvar.Swara se izvini i kaze da nece ostaviti njegov polazaj za Laksha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site