Tere Ishq Mein Ghayal – 5. epizoda - Vir se oslobodi!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 5. epizoda – Vir se oslobodi!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 5. epizoda – Vir se oslobodi!
Iša u nekoj knjiizi pročita informacije o vampirima. Stiže i Arman koji je moli da ga se ne plaši, otkriće joj celu istinu.
Vir iz tamnice dozove Čeri, pa ona hipnotisana odlazi kod njega. Prvo mu daje bočicu da popije krv, pa se Vir ponovo osnaži i oslobodi. On odmah odlazi na mesto gde se omladina okuplja, tamo ubije sve prisutne i ujede Saru. Pošto je ta noć zapravo noć punog meseca, osobe koje vukodlaci ujedu postaju takođe vukodlaci. Sara tako postaje vampir.
Arman pokazuje Iši svoj pravi oblik. Iša je užasnuta. Arman traži samo jednu šansu da joj sve objasni. Razjasni joj da Vir stoji iza napada nedužnih osoba u Landsdaleu, a ne on. Iša traži od njega da ode i baca kroz prozor narukvicu koju joj je on poklonio. Arman je zabrinut jer je to bio njen jedini štit od Vira.
Vihan stiže na mesto gde je Vir napao ljude, ali i Arman koji shvata da se Vir oslobodio. Major ubrzo isto zatekne masakr i pozove Maju sa timom.
Vihan zatiče Saru u kafiću kako jede žilavo meso, sva je krvava. Pokuša da prokljuvi šta se dešava, ali ga ona uporno gura da beži od nje ako mu je život drag. Ona beži odatle, a Vihan zatiče majora kom sve ispriča. Major mu traži obećanje da neće nikom reći za Saru, misli u sebi da je ona vukodlak koga traže.
Vir podseća Armana na pakt koji su oni vukodlaci sklopili. Arman ga podseća da ne može Iši ništa jer ne zna gde je Kavja zarobljena.
Vir posmatra Išu kako spava. Vihan stiže kući, ali prećuti Iši situaciju sa Sarom.
Major je zapravo bizon, kune se svom dedi da će izvesti osvetu. Kraj epizode
Epizodu pogledajte OVDE
SVE EPIZODE 
su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site