Tere Ishq Mein Ghayal – 9. epizoda - Arman ubije Saru!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 9. epizoda – Arman ubije Saru!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 9. epizoda – Arman ubije Saru!
Lakš podeli sa nekim drugom da se Sara javila i da je dobro.
Čeri priđe Mehek kojoj ispriča za zabavu koja se održava večeras. Daje joj haljinu i Mehek tom prilikom pronalazi neki lančić. Čeri se priseti da joj je Vir taj lančić dao na čuvanje, ali govori Mehek da ga može staviti ako želi. Sa druge strane, Arman objašnjava Sari kako uz pomoć kafe može kontrolisati svoju žeđ za krvlju. Iša je zabrinuta za Saru. Nakon što Arman ode da donese još životinjske krvi za Saru, Iša primeti da ona zove Viana i i pokuša da je odvrati od toga. Ne može da veruje da ga zove iako je svesna da mu može nauditi. Sara je zgrabi za vrat, saspe joj u lice da je samo tako iskoristila njenog (Sarinog) brata i da joj ne može tako lako oduzeti njenu igračku (Viana). Arman kasnije objašnjava Iši šta se dešava Sari i savetuje joj da je drži na oku jer bi mogla napasti i Viana.
Sara prebaci Viru što je pretvorio u vukodlaka, a on nonšalantno izjavi da je to uradio jer mu je bilo dosadno. Hoće da je odvede nekuda, ali tu je Arman koji mu brani da izađe sa njom. Vir joj pokaže kako da brzinom svetlosti trči, pa se Sara uputi kući gde je dočeka Lakš koji je bio zabrinut za nju. Arman ubrzo dođe kod njih kući, ali ne uspeva da popriča sa Sarom jer ona to ne želi.
Iša savetuje Viana da se malo skloni od Sare, ali on neće ni da čuje jer je voli. Sara mu pusti poruku da se vide na večerašnjoj zabavi.
Vreme je da zabava počne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site