The Fall - 1. epizoda - Stella stiže u Belfast, Paul uhodi novu žrtvu!

Americke Serije

The Fall – 1. epizoda – Stella stiže u Belfast, Paul uhodi novu žrtvu!

By  | 

The Fall – 1. epizoda – Stella stiže u Belfast, Paul uhodi novu žrtvu!

Detektivka Stella Gibson, koja radi u londonskoj policiji, je poslata da pokuša da pomogne u radu na slučaju koji je otvoren skoro mesec dana. U saradnji sa lokalnim detektivima, treba da uhvati serijskog ubicu koji po Belfastu napada mlade žene.
Međutim, to i neće biti tako lako, a slučaj je zamršeniji nego što se čini.
Ubica kog oni traže je zapravo Paul Spector. Paul je porodični terapeut, a pored toga je i sam porodičan čovek. Vodi naizgled srećan život sa suprugom Sally Ann i dvoje dece (Liam i Olivia).
Uprkos tome što u životu ima i više nego dovoljno, njega muči mračna opsesija koja ga podstiče da uhodi i ubija poslovne žene (u tridesetima) koje obično liče jedna na drugu.
Stella se po dolasku dala u slučaj; prečešljala je činjenice, pažljivo istražila i najmanju sitnicu, ali ni ne sluti da ubica ima novu metu; Sarah Kay, koja je po zanimanju advokat.
Paul je krišom ušao u njenu kuću, nanjušio njene stvari i preplašio je ostavivši znak da je neko bio prisutan.
Sa druge strane, Stella uspeva da pronađe poveznicu ovog slučaja sa ubistvom od pre. Njen instinkt se probudio i lov zvanično može da počne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *