The Fall - 3. epizoda - Stella sazna za smrt Olsona!

Americke Serije

The Fall – 3. epizoda – Stella sazna za smrt Olsona!

By  | 

The Fall – 3. epizoda – Stella sazna za smrt Olsona!

U mrtvačnici, Stella izveštava Burnsa o napretku svoje istrage.
Ferringtonova je obavesti o smrti Jamesa Olsona. Stella dobro prikriva šok, ali ta je vest očigledno pogađa.
Nakon ubistva Fione Gallagher, Alice Monroe i Sarah Kay, detektivka Stella Gibson organizuje operativnu grupu zvanu “Musicman” i obavesti detektive o tome. Dok ona izlaže slučaj, Paul posmatra kuću svoje nove žrtve: Annie Brawley. Međutim, biva zapažen od strane ne tako finih ljudi kako se mota oko njene kuće. Primoran je da zbog toga poseti Liz Tyler koja živi u blizini (naime, Liz redovno ide kod njega na terapiju, sin joj je skoro preminuo – prim. prev.) Liz ga moli da je uteši, što on rado i čini. Primeti modrice, što je znak da je muž zlostavlja.
Stella prizna Burnsu da je provela noć sa Olsonom pre njegove smrti. Burns se više uzrujao zbog svojih osećanja nego zbog činjenice da je Olson bio oženjen. Prisiljen je da joj pruži podršku.
Stella se obrati javnosti na konferenciji za štampu. U jedno je sigurna: serijski ubica (Paul) već planira svoje sledeće ubistvo i nastaviće da ubija u sve kraćem vremenskom roku.
I, ona je u pravu: Paul Spector je nakon jednog ubistva već na izvršenju drugog. Poseti ga Lizin nasilni muž koji preti da će ubiti i njega i njegovu porodicu ako ponovo priđe Liz. Spector će morati da pažljivo načini sledeći korak; nova žrtva mu je potrebna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site