The Fall - četvrta sezona; bez Jamie Dornana?

Americke Serije

The Fall – četvrta sezona; bez Jamie Dornana?

By  | 

 The Fall – četvrta sezona; bez Jamie Dornana?
Paul Spector možda jeste mrtav, ali fanovi serije se još uvek nadaju da će imati prilike da vide još jedno poglavlje u životu Stelle Gibson. Srećom, izgleda da Gillian Anderson željno iščekuje sledeću priliku da ponovo tumači svoj lik. Loša vest je da se Jamie Dornan (Paul) neće vratiti u četvrtoj sezoni, ukoliko je bude.
Na kraju treće sezone, Stella Gibson se suočila sa Paulom Spectorom što je rezultiralo njegovim napadom na nju. Iako je Stella samo zadobila modrice nakon ovoga, ubica iz Belfasta je napao i usmrtio poslednje žrtve. Prvo je napao dr. Larsona, a nakon toga ubio i pacijenta po imenu Mark Bailey. Na kraju je izvršio samoubistvo.
Paulova smrt je ukazivala na to da neće biti četvrte sezone serije “The Fall”. Na kraju krajeva, Stella je napustila Belfast i vratila se u London po završetku operacije “Music Man”. Međutim, tvorac serije, Allan Cubitt je izjavio da ima još priča za ispričati, čak i bez Jamiea.
Otkrio je da ima planove za nastavak priče Stelle Gibson. Međutim, takođe je jasno dao do znanja da četvrta sezona serije neće skoro da se realizuje, pošto želi da se skoncentriše na druge projekte, nepovezane sa zločinačkom dramom o serijskom ubici.
Gillian Anderson (Stella) je priznala da bi volela da ponovo “poseti” Stellu čim Allan Cubitt bude bio slobodan. Takođe je izjavila da jedva čeka da ponovo počne da snima za novu sezonu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site