Ti si moja domovina – 19. i 20. epizoda – Eftelija sazna da Tevfik gradi kuću Azize!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 19. i 20. epizoda – Eftelija sazna da Tevfik gradi kuću Azize!

By  | 

Eftelija sazna da Tevfik gradi kuću Azize!

19: Eftelija saznaje od Ali Kemala da Tevfik gradi kuću Azize, zbog čega se posvađa sa njim. Zapreti mu da će sve reći, a on njoj uzvrati pretnjom da će joj ubiti oca. Tevfik obavesti komandanta i Azize da su Dževdetovi vojnici napadnuti u zasedi i da niko nije preživeo. Leon dođe u bolnicu sa lakšim povredama. Vojnici pronalaze Dževdeta  vraćaju ga kući. Besmrtni Hasan je pobegao. Dževdet se sastaje s pašom koji je ljut jer nije ubio Hasan agu. Dževdet mu daje pismo koje treba da preda Azize. Komandant ispituje Dževdeta i Azize u vezi žene koja joj je rekla za zasedu.

20: Hilal pomogne grčkom dezerteru da pobegne i ukrade pečat. Potraga za Besmrtnim Hasanom se nastavlja. Grci ga žele živog, a Tevfik naređuje da ga ubiju. Komandant Vasilij sumnja i to saopštava Dževdetu. Ali Kemal obećava Jildiz da je neće udati na silu. Grci pronalaze oružje na mestu gde su držali Dževdeta. Zbog osumnjičenog Dževdet zakasni na prosidbu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *