Ti si moja domovina – 21. i 22. epizoda – Azize pronalazi oružje na brodu, Tevfik joj uperi pištolj u glavu!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 21. i 22. epizoda – Azize pronalazi oružje na brodu, Tevfik joj uperi pištolj u glavu!

By  | 

Azize pronalazi oružje na brodu, Tevfik joj uperi pištolj u glavu!

21: Ali Kemal, ljut na Jildiz, ne protivi se njenoj veridbi za mladog doktora. Dževdet ipak dolazi na prosidbu i potvrđuje veridbu. Očajna Jildiz pobegne i posvađa se s Ali Kemalom. Dževdet i Tevfik razgovaraju. Tavfik naljuti Dževdeta. Jildiz moli Azize da je ne uda za doktora jer ona voli Leona. Azize saznaje da je Ali Kemal nasilno preuzeo kafanu. Jildiz pronalazi dokument koji je Hilal skrivala i ulazi u Leonovu sobu. Azize i Dževdet se posvađaju. Dževdet je ljubomoran na Tevfika jer se Azize za sve oslanja na njega. Azize pomaže povređenoj Efteliji. Dževdet prepozna Besmrtnog Hasana. Azize pronalazi oružje na brodu. Tevfik joj uperi pištolj u glavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


22: Tevfik je iznenađen jer je na brodu zatekao Azize. Ali, nema izbora i razotkrije se pa joj govori da je ovo oružje nada za oslobođenje domovine. Zna da mora da je ubije, ali ga Azize ubedi da to ne uradi. Azize obećava da će čuvati tajnu. Dževdet prati Besmrtnog Hasana. U luku je stiglo 40 topova za grčku vojsku i priprema se novi front. Paša da Dževdetu zadatak da pronađe oružje.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *