Ti si moja domovina – 23. i 24. epizoda – Tevfik obeća Efteliji da će je oženiti!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 23. i 24. epizoda – Tevfik obeća Efteliji da će je oženiti!

By  | 

Tevfik obeća Efteliji da će je oženiti!

23: Eftelija se loše oseća. Tevfik je kriv za njeno stanje, a Azize ne zna ništa o tome. Vojska je spremna i paša govori Dževdetu da se više neće morati skrivati pod maskom Grka. Azize se brine o bolesnoj Efteliji ne znajući da je upravo Tevfik odgovoran za njeno stanje.

24: Generala Vasilija i Dževdeta obaveštava Leon da se nalazi u skladištu sa topovima. Tevfik podseća Azize na obećanje koje je dala. Dževdet je svestan da će se uskoro saznati ko je on. Besmrtni Hasan uhvati Tevfika, besan je jer je zbog njegovog oružja izgubio sve ljude. Hilal zajedno sa građanima protestuju ispred grčke vojske. Dževdet napokon pronalazi Efteliju kod kuće, ona je srećna jer joj je Tevfik obećao da će je oženiti. Dževdet joj govori da dobro razmisli koga brani. Azize saznaje od bolesnika da se Amasija okuplja. Leon pokušava sprečiti Hilal da ne ide na protest, ali ona ga uceni sa pričom o Andreasu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *