Ti si moja domovina – 25. i 26. epizoda – Azize odlazi u staru kuću, Leon sumnja u Dževdeta!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 25. i 26. epizoda – Azize odlazi u staru kuću, Leon sumnja u Dževdeta!

By  | 

Azize odlazi u staru kuću, Leon sumnja u Dževdeta!

25: Leon obaveštava pukovnika Dževdeta da imaju problema sa demonstrantima. Jildiz je očajna jer Ali Kemal ubrzava njenu udaju za glavnog doktora. Ne želi to da prihvati. Azize pronalazi Hilal na protestu. Azize govori Dževdetu da će samo preko njih mrtvih izneti topove. Dževdet naređuje vojnicima da pucaju i maknu demonstrante. Azize i Hilal govore baki da je Dževdet opet napao nedužne i nenaoružane civile i patriote. Azize više ne želi ostati u kući sa Dževdetom i odlazi u staru kuću. Jildiz govori Leonu da je verenik zlostavlja, pa on odluči odbraniti njenu čast u kafani i obračuna se sa Ali Kemalom. Dževdet izvrši svoj zadatak i uništi skladište oružja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


26: Azize sumnja da je Tevfik izazvao eksploziju, te razgovara sa njim. Razbojnika Hasan agu hvataju grčki vojnici. Dževdet saznaje da imaju zatvorenika i da ga general Vasilije očekuje. Hilal se posvađa s Veronikom, ova je ošamari. Azize brani svoju porodicu i suprotstavi se Veroniki. Leon priča sa ocem i ispriča mu za svoje sumnje u vezi Dževdeta, ali Vasilij mu ne veruje bez dokaza. Dževdet ispituje Hasana i pokušava saznati gde je oružje. Hasan preti Dževdetu da će generalu Vasiliju reći istinu o Ešref agi.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *