Ti si moja domovina – 33. i 34. epizoda – Pogubljenje je odloženo, Leon je otet, Azize odluči da ostavi Dževdeta!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 33. i 34. epizoda – Pogubljenje je odloženo, Leon je otet, Azize odluči da ostavi Dževdeta!

By  | 

Pogubljenje je odloženo, Leon je otet, Azize odluči da ostavi Dževdeta!

33: Dževdet saopštava porodici da nije uspeo da spasi Hilal. Baka Hasibe još uvek veruje da će Veronika pomoći. Azize sa porodicom odlazi iz kuće i očajna se zaklinje Dževdetu da će ga ubiti vlastitim rukama ako Hilal umre. Jildiz kaže Dževdetu da zna ko je razneo skladište i da još uvek mogu spasiti Hilal. Mehmet i Hilal su dovedeni na smaknuće. Sa omčama oko vrata izgovaraju poslednje reči. Ešref paša šalje poruku generalu Vasiliju. Leon je otet.

34: Pogubljenje je odloženo, ali niko ne sme da zna da je Leon otet. Besan Vasilije priznaje Dževdetu da je premijer pomilovao osuđenike, ali zbog Ešrefove poruke naređuje da ih puste. Azize i cela porodica kao i brojni prijatelji se vesele što je premijer pomilovao nevine Hilal i Mehmeta. Veronika shvati da se nešto događa kad ode da traži Leona. Azize, devojke i baka su se vratile u staru kuću. Dok traži Efteliju, Tevfik se sretne sa Rusom Ivanom i oni dogovore prodaju oružja na ostrvu Sakizu, ali sada za dvostruku cenu. Ešref pašinu poruku presretnu Grci. Dževdet dobija naređenje od generala Vasilija da po svaku cenu ubije Ešrefa i spasi Leona. Hilal misli da je otac ne voli jer nije učinio ništa da je spasi. Azize odluči da ostavi Dževdeta jer mu ne može oprostiti zbog Hilal. Pukovnik Stavros je sumnjičav prema Dževdetu, a posebni interes pokaže za njegove čizme. Stavros dobija naređenje od generala Vasilija da prati Dževdeta u akciji spašavanja Leona te da ga ubije ako on ne ubije Ešrefa. Vasilije sumnja da je Dževdet postao izdajica zbog kćeri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *