Toscana 19 epizoda,Uberti izdaje nalog za Alessandrovo hapsenje - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 19 epizoda,Uberti izdaje nalog za Alessandrovo hapsenje

By  | 

Uberti izdaje nalog za Alessandrovo hapsenje
19 Epizoda

Edoardo se pokušava približiti Aurori,ali ona ga odbije.
Nakon otkrivanja pištolja, Uberti izdaje nalog za Alessandrovo hapsenje. On uspeva pobeći policiji.Ali pre bega, staje u Aurorinoj kući i pokušava je uveriti u svoju nevinost i u to koliko je Ruggero Camerana opasan. Aurora ga isprva tera od sebe,ali potom shvata da Alessandro nikada ne bi mogao ubiti. Zato odlučuje navesti policiju na pogrešan trag te odlazi u šumu gde se skriva Alessandro da bi mu rekla kako veruje u njegovu nevinost.

Snimak koji je Eva snimila pre smrti dostavljen je na Primaluce. U njoj se ispričava kćerima i govori im da sve što je učinila, učinila je zbog njih ne bi li ih zaštitila. Upozorava ih i na Ruggera, posebno Tessu. Aurora uspeva naći Alessandra. U žaru emocija, vode ljubav i zaklinju se da će se zauvek voleti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site