Toscana 22 i 23 epizoda,Viola ne moze imati dece - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 22 i 23 epizoda,Viola ne moze imati dece

By  | 

Viola ne moze imati dece

22 Epizoda

Ruggero odustaje od bega. U bolnici susreće dvojicu plaćenih ubica i, ne bi li im pobegao, predaje se policiji i obećava priznati sve spletke i ubistva.
Alessandro saznaje da mu je Viola lagala za trudnoću.
Ruggero Camerana počinje s priznanjima za niz ubistava, uključujući ono Luce Monfortea, ali ne i za ubistvo Eve Taviani. Govori da ju je ubio Edoardo. Aurora i Alessandro suočavaju se s njim,ali on ne želi ništa priznati.
Alessandro razgovara s doktorom koji je lečio njegovu ženu i saznaje da Viola ne može ostati trudna zbog abortusa koji je imala pre osam godina, nekoliko dana nakon Lucina ubistva. Počinje sumnjati da je njegov otac bio otac Violinog  deteta i da ga je Ruggero od besa ubio. Alessandro razgovara s Ruggerom koji mu priznaje da je Luca bio u vezi s Violom.

23 Epizoda

Zora nakon velikog slavlja. Edoardo se vraća nakon cijelonoćnog opijanja i otkrije da na grudima ima tetovirano Aurorino ime. Zaslepljen besom i ljubavlju, odlazi Veronici i s njom sklapa tajni dogovor kako bi razdvojili Alessandra i Auroru. Edoardo predlaže Veronici da ponudi Alessandru posao u njenom  vinogradu. Aurora je presrecna i uzbuđena. Pokazuje baki i sestrama video kasetu koju je pronašla na tavanu, uverena je da je to dokaz da bi Amedeo Torre mogao biti njihov otac. Ali  sledi joj veliko razočaranje. Što se tiče njenih sestara, to je samo njena maštarija koja nema nikakvih osnova. Čak i baka, kada je Aurora pita, odlučno negira mogućnost da je Amedeo njen otac. Kaže da ga jedva poznaje, ali  zapravo od svojih unuka skriva misterioznu tajnu koja ju povezuje s doktorom

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site