Toscana 24 epizoda,Amedeo je mrtav - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Italijanske serije

Toscana 24 epizoda,Amedeo je mrtav

By  | 

Amedeo je mrtav

24 Epizoda

Aurora odluči razgovarati s Amedeom, uprkos Alessandrovim bojaznostima, on sumnja  da bi lekar  mogao biti njen otac. Veče se spušta na Pietrarossu. Amedeo gleda video kasetu koju mu je ostavila Aurora. Odjednom otkriva nešto šokantno: njegova je supruga Veronica zapravo Amanda, malena devojčica koju je zajedno s njenim bratom upoznao pre mnogo godina u Villalbi. I vidi je na videokaseti.

Amedeo odluči otkriti istinu. Iskoristi Veronicinu odsutnost te se uputi na stari, jezoviti tavan nenastanjenog krila kuće u potrazi za tragovima. Međutim, kad stigne tamo, neko ga napada – neko ga snažno udari čekićem u glavu. Kada mu se žena vrati kući, pronađe ga u lokvi krvi na podu.

Veronica, koja je očito ortakinja tajanstvenog ubice, mora se rešiti tela. Pita Edoarda da joj pomogne, a on pristane postati njen saucesnik  samo da spasi njihov zajednički plan. Dok Edoardo juri autom s Amedeovim telom u prtljažniku, Veronica pokušava navesti Alessandra da joj poveruje kako ju je muž istukao tokom pijanog izliva ljubomore i  besa i da je upravo otišao svojim autom. Dok Alessandro njeguje Veronicine lakše ozlede, ispadne mu prsten.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno