Toscana 25 i 26 epizoda - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 25 i 26 epizoda

By  | 

Toscana 25 i 26 epizoda
25 Epizoda
Veronica Torre, tajanstvena i neiskrena gospodarica Pietrarosse, pokreće svoj plan kako razdvojiti Alessandra Monfortea i Auroru Taviani. Pobrine se da njena pokćerka Elvira nađe Alessandrov prsten umrljan krvlju u njenom bračnom krevetu gde ga je podmetnula. Elvira izbezumljeno odjuri u Primaluce da Aurori kaže šta je pronašla pre nego odnese karabinjerima prsten umrljan krvlju.
Aurora je skrhana. Alessandrova objašnjenja nisu dovoljno dobra da odganjaju napetost koja među njima vlada. Napetost ne popusti ni kada forenzičari otkriju da je krv nađena na prstenu Veronicina, a ne Amedeova te ga time oslobađaju krivice i potkrepljuju njegovu verziju događaja.

Aurora više nije spremna napustiti Villalbu s Alessandrom i njihovom kćerkicom. Odlučna je u nameri da dokaže kako je Veronica ubila Amedea, a takođe želi saznati je li on zaista bio njen otac. Zajedno s Elvirom traži tragove u Pietrarossi.

26 Epizoda
Dok pokušava pobjći iz kuće, Aurora naleti na Veronicu koja nahuška pse na nju. Sada su same, Veronica se pokaže Aurori u pravom svetlu i otkriva svoje istinske namere: želi joj oteti Alessandra. Među njima započne otvoreni rat. Auroru spašava Filippo Sommariva koji je na konju otprati u Primaluce što kod Alessandra pobudi ljutnju i ljubomoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U međuvremenu Edoardo Monforte otkrije da je osoba koja mu je još od noći ubistva pisala anonimna pisma Cesare Sommariva, koji je video kako Edoardo gura Amedeov auto niz liticu i sada ga ucenjuje. Ali Edoardo podrugljivo daje do znanja Cesareu da je i njegov sin Andrea bio te noći tamo i da mu je pristao pomoći za veliku sumu novca. Očajan, Cesare odustaje od ucene, a kada ga Aurora – koja i sama istražuje nesreću – pita da je li šta video u noći Amedeove nesreće, Cesare žestoko odbija bilo šta reći.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site