Toscana 29 i 30 epizoda,Aurora pristaje na brak sa Edoardom - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 29 i 30 epizoda,Aurora pristaje na brak sa Edoardom

By  | 

Aurora pristaje na brak sa Edoardom

29 epizoda

Violina smrt ponovo je zbiližila Auroru i Alessandra. Nakon pogreba Alessandro zaprosi Auroru i ona presretna pristane. Čini se da su sada sve njihove nesuglasice kilometrima daleko i da će se njihovi snovi napokon ostvariti.
Međutim, ne prihvataju svi dobro vest o njihovom  venčanju. Najbesnije i najnegativnije reakcije su, naravno, Edoardove koji po  svaku cenu želi sprečiti venčanje. On pritiska  Veronicu da zavede Alessandra. Začudo, i žena s tavana – Veronicina majka – pobesni na kćer kada čuje vest o skorašnjem venčanju. Ubrzo nakon toga Ottavia (Paola Pitagora) doživi nesreću. Na povratku s imanja Monforte, kamo je otišla urgirati kod Livije da odustanu od tužbe, primeti da je neko prati – tajanstveni lik u crnom plaštu. Prestravljena pokušava pobeći.

30 Epizoda

Tessa počinje pratiti neke tragove vezane za ubistvo Andree. Otkriva da je neposredno pre smrti Andrea primio telefonski poziv iz krojačnice Anselmi. Ali  vlasnica je vrlo prestrašena i ne kaže Tessi da je videla Andreu i dala mu fotografiju bratstva ispred Pietrarosse. Tessa ne odustaje i odlazi po objašnjenje don Lorenzu. Želi znati imena svih članova bratstva. Ali  župnik je vidno uzrujan i odlazi. Filippo odlazi posetiti Auroru i ona mu otkriva da joj Elena dopušta da vidi dete. Momak joj predloži da pobegne s Evom, on joj je spreman pomoći. Iz prva Aurora pristaje na to, a Elena joj je spremna pomoći u begu.Ali  u zadnjem trenutku Aurora shvata da ne može vlastito dete osuditi na život u konstantnom begu. Stoga vraća svoje dete Eleni. Aurora se pristane udati za Edoarda baš kad Alessandro otkrije da je Edoardo prljavom igrom omogućio bratu da dobije skrbništvo. Obeshrabren je i poveri se Veronici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *