Toscana 31 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Italijanske serije

Toscana 31 epizoda

By  | 

Toscana 31 epizoda

Nadolazeće venčanje Aurore i Edoarda unosi previranja kako kod Monforteovih, tako i kod Tavianica.Vest je doprla i do Pietrarosse. Bettina naredi Veronici da ješi Alessandra.

U međuvremenu Tessa pristane na dogovor s Ruggerom: ona povlači svoju izjavu pa je Camerana slobodan. Devojka zamoli Bruna da laže za nju i svedoči u korist Ruggera. On joj prizna da je njegova kći Clelia potpalila vatru u TessaBaru.

Marzia i Tessa na sve načine pokušavaju sprečiti Auroru. Ali  ona se ne da. Odlazi na imanje Monforte s malom Evom spremna za udaju.

Na imanju Livia okrivljuje Elenu za venčanje. Te se noći Elena napije u TessaBaru te se ponaša skandalozno. Manicini je vadi iz nevolje. Odvede je u vojarnu i čuva celu noć. Ruggero se, uz pomoć svoje odvetnice Amine, opet etablira u Villalbi.

Mancini kaže Camerani da zna da postoji veza  između ubistava Viole i Andree te ga zamoli za saradnju kako bi našli njenog  ubicu. Ruggero ga odbije i upozori ga da pazi na Tessu: nastavi li sama istraživati, i njen ce zivot biti u opasnosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno