Toscana 32 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Italijanske serije

Toscana 32 epizoda

By  | 

Toscana 32 epizoda
Ottavia se vraća kući iz bolnice baš kad se Aurora treba udati. Ogorčeno sluša svoje unuke: Tessa joj priča o  liku koji im je upao u kuću. Ottavia je prestravljena jer zna da je došao ukrasti sadržaj torbe koje joj je njena kći Eva dala na čuvanje pre mnogo godina. Ruggero želi da Amina istraži Veronicu. Ottavia odlazi na imanje Monforte za vreme svadbe. Aurora je primeti krajičkom oka,ali samo na trenutak. Ottavia odlazi pre negoli Aurora uspe doći do nje.

Scilla u međuvremenu zaprosi Lauru. Pita je to na večeri u restoranu na kojoj je i Matteo. Stoga ovo dvoje odluče priznati svoju vezu odvetniku.

Tessa i Marzia ujutro se bude i otkriju da im nema bake. Izbezumljene su i zovu Auroru koja sada živi na imanju Monforte jer se udala za Edoarda. Tri su sestre sve zabrinutije i počnu tražiti baku. U međuvremenu Mancini kraj ceste pronalazi telo  mrtve žene koju je navodno pregazio automobil. To je Ottavia.

Shrvani Mancini nosi tužnu vest trima sestrama Taviani.
Veronica odluči zaključati svoju majku Bettinu na tavanu i lišiti je vode i hrane.
Mancini istražuje Ottavijinu smrt. Odlazi razgovarati s Ferentinom i kaže mu da misli da su sve smrti u Villalbi povezane. Ferentino je zabrinut zbog Mancinijeve upornosti i poštenja i to raspravi s ostalim članovima bratstva.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno