Toscana 33 i 34 epizoda,Ottavija je imala stednju - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 33 i 34 epizoda,Ottavija je imala stednju

By  | 

34 Epizoda

Marzia otkrije da je Amedeo porodio Auroru, a babica je bila Sonia Grossi – majka Filippa i Andree. Aurora odluči doći do svog zdravstvenog kartona jer je shvatila – nakon razgovora s Filippom – da Sonia u to vreme nije radila u Villalbi. Aurora tada odlazi razgovarati s Elvirom u Pietrarossu i otkriva da Alessandro sada tamo živi s Veronicom.
Čak i Ruggero počinje istraživati, kreće od Veronice i don Lorenza.
Veronica odlazi posetiti Lorenza. Srecna je jer je Alessandro odlučio živeti s njom i kaže bratu da je zatvorila njihovu majku na tavanu. Lorenzo je zabrinut,ali onda obećava Veronici da neće ništa preduzeti. Verovatno bi za njih dvoje bilo najbolje rešenje da je ubiju. U bolnici Aurora ne može naći nikakvog traga svog zdravstvenog kartona. Jednostavno ga nema. Misterija je sve veća.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site