Toscana 40 epizoda,Sve misterije se razotkrivaju.Kraj prve sezone - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Italijanske serije

Toscana 40 epizoda,Sve misterije se razotkrivaju.Kraj prve sezone

By  | 

Sve misterije se razotkrivaju

Elisabetta prizna Ruggeru da je ona pre 30 godina ubila Rosu,ali htela je biti sigurna da će se on osvetiti i ubiti Rosine sledbenike. Ruggero želi dići ruku na Elisabettu, ali tada upadne don Lorenzo koji pomogne majci da pobegne pa zaključa Ruggera i Auroru.Oslobodivši se, njih se dvoje domognu dnevnika,ali otkriju da je Elisabetta iščupala jednu stranicu. Don Lorenzo preklinje majku da prestane ubijati, ali ona ga neće slušati. U očaju don Lorenzo pokuša zaustaviti majku te se posluži benzinom kojim je ona htela ubiti Alessandra. Elisabetta se uhvati za sina koji, ne mogavši je se osloboditi, izgori zajedno s majkom i onom jednom stranicom dnevnika.

Alessandro, Ruggero,Veronica i Aurora izađu iz podruma Pietrarosse dok hitna odvozi tela Elisabette i don Lorenza. U međuvremenu se Laura vraća majci Lisandri i počinje raditi kao prostitutka u bordelu. Amina, Ruggero i Veronica pronalaze Violu u podrumima Pietrarosse. Ona se odluči predati karabinjerima, ali pre toga joj Ruggero kaže istinu: Viola je bila usvojena, a Aurora je njegova biološka kći. Veronica priznaje Antoniju majčina ubistva te biva uhvacena kao ssaucesnica.. Istina o Edoardu ne izbije na videlo te on – tužan što je izgubio Auroru – odluči zauvek otići iz mesta.
Elena odlazi zauvek s imanja da bi živela s Antoniom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!