Tri Ane – 76. i 77. epizoda – Marcelo se oprašta od Remedios, Ramiro prizna Ana Leticiji da sve ukazuje na to da je Ana Lucia živa!

Meksicke serije

Tri Ane – 76. i 77. epizoda – Marcelo se oprašta od Remedios, Ramiro prizna Ana Leticiji da sve ukazuje na to da je Ana Lucia živa!

By  | 

Marcelo se oprašta od Remedios, Ramiro prizna Ana Leticiji da sve ukazuje na to da je Ana Lucia živa!

76: Marcelo se oprosti od Remedios i kaže joj da se neko vreme neće videti, ali ne treba da zaboravi da je voli i da ceni sve što je uradila za njega. Ramiro prizna Ana Luciji da je Marcelo još uvek voli, ali da planira da da svojoj ženi još jednu šansu, zato ne planira da je posećuje neko vreme. Ali Ana Lucia ne želi to da prihvati dok joj Marcelo sam to ne kaže. Ana Leticia pita Ramira gde je pronašao narukvicu Ana Lucie.

77: Ramiro prizna Ana Leticiji da sve ukazuje na činjenicu da je njena sestra još uvek živa, što nju razbesni. Takođe je upozorava na Evarista i njegove intrige pa ona veruje da je od njega saznao da je Marcelo živ. Ana Leticia je ubeđena da ju je Evaristo izdao. Marcelo i Ana Lucia se prepuštaju strasti, a on joj potom kaže da se nikad više ne vide. Ali Ana Lucia ne namerava da odustane od njega i boriće se za svoju ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site