Tri Ane – 82. i 83. epizoda – Ana Leticia sazna da je muž vara sa sestrom, Marcelo kaže Ana Luciji da je ne želi u svom životu!

Meksicke serije

Tri Ane – 82. i 83. epizoda – Ana Leticia sazna da je muž vara sa sestrom, Marcelo kaže Ana Luciji da je ne želi u svom životu!

By  | 

Ana Leticia sazna da je muž vara sa sestrom, Marcelo kaže Ana Luciji da je ne želi u svom životu!

82: Marcelo prizna Ernestini da je pre nesreće pronašao nove dokaze o Ana Luciji i siguran je da je neko pokušao da ga ubije da se cela istina ne bi saznala. Odlučan je da će saznati ko stoji iza njegove nesreće. Valentin sumnja da Valeria nije kriva za prevaru. Čak i Ramiro i Ana Laura sumnjaju u njenu krivicu. Ramira zove nepoznata žena koja je kasnije pronađena mrtva.

83: Nakon strastvenog poljupca, Marcelo kaže Ana Luciji da je siguran da je Santiago mrtav, ne oseća više ništa prema njoj i ne želi je u svom životu. Ana Leticia saznaje da je muž vara sa sestrom. Valentin, Mariano i Ramiro pronalaze telo nepoznate žene, koja je prethodno zvala Ramira. Marcelo se suočava sa Ana Leticiom i sprema se da joj se osveti za sve što mu je uradila (valjda).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site