Tri sestre 21. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 21. epizoda!

By  | 

Tri sestre 21. epizoda!

Nesrin saznaje da Mine živi u istoj kući s Turkan sa svojom bebom i ne želi Turkan poslati nazad kući. Nesrin i Somer, koji je došao odvesti Turkan u kuću svoje majke, se obračunaju. Türkan se suprostavlja svojoj majci i kaže joj da je trudna.

Mine je pod sve većom postporođajnom depresijom, te će umalo naškoditi bebi Kiraz. Dok Ručhan pokušava držati pod kontrolom savki Minein pokret, Türkan, koja je u prvim danima trudnoće, pristupa Mine s razumevanjem. Ozer smatra reakciju gđe Nesrin na odnos Somera i Mine opravdanom i odlazi razgovarati s Nesrin.Porodice odluče zajedno ručati i proslaviti rođenje unuka.

Turkanina namera je preseliti se u njihovu vlastitu kuću. Ručhanin plan je poslati Mine od kuće i živeti sa Turkan i Somerom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Derja svoju tugu nakon Hakanovog odlaska svladava uz prisustvo svojih sestara i Serdara. Kako se bliži vreme Serdarovog odlaska na fakultet, osećaj ljubavi između Donuš i Serdara se povećava zajedno sa pankom zbog rastanka. Sadık saznaje da je njegov brat Fatih razgovarao s Derjom i rekao mu da je on njen otac.

Sve epizode serije Tri sestre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site