Tri sestre 27. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 27. epizoda!

By  | 
Tri sestre 27. epizoda!
 
Turkan je u velikim bolovima, celoj porodici govori da ju je Mine namerno ostavila da umre, ali će se Mine uspešno opravdati pred Ručhan i Somerom. 
 
Gubitak deteta će Sadika još više razaljutiti na Nesrin, njegovo očekivanje unuka postalo je most za Sadika i njegovu kćer, a nakon gubitka deteta, između njega i Nesrin će se opet sve pogoršati…  Nesrin odlazi da poseti Turkan i pita je da se sada vrati kući,jer je više ništa ne vezuje za Somera. Međutim, Turkan je povredjenja jer Nesrin ne proživljava njenu bol, te jaz između majke i kćeri će postati još veći.
 
Ozer, uprkos Mustafinim upozorenjima, nastavlja da se viđa sa Sevilaj, dok Ručhan prima informacije vezane za Sevilaj. Turkan će da poludi od Mineinih manipulacija i imaće zategnut odnos sa Somerom. Mine po kući izlaže fotografije od Kirazinih 40 dana kako bi provocirala Turkan.
 
 
 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site