Tri sestre 38. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 38. epizoda!

By  | 

Tri sestre 38. epizoda!

Dok napetost između Turkan i Somera postepeno raste, činjenica da je Ozer na samrtnoj postelji zbog napada povećava udaljenost između njih.
Dok Derja i Mustafa donose radikalne odluke o svom novom životu, nisu svesni kakvo ih loše iznenađenje čeka.Derja se korak po korak udaljava od svoje porodice zbog Mustafe.

Ručhan i Sevilaj ponovo se susreću licem u lice po pitanju Ozera. Ali Ručhan nema nameru pustiti Sevilaj da priđe čak ni kada je Ozer u tako teškom stanju.

Dok Turkan daje sve od sebe kako bi bila podrška Someru u bolnici i naterala ga da joj oprosti, Somer joj nastavlja nabrajati njene greške iz prošlosti, jednu po jednu. Biva još besniji na Turkan i tako objašnjava svoju distanciranost prema njoj. Turkan, s druge strane, dolazi do tačke donošenja nove odluke o svojoj vezi sa Somerom, zbog jednog momenta kojem je svedočila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site