Tri sestre 43. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 43. epizoda!

By  | 

Tri sestre 43. epizoda!

Došlo je do novog preokreta u životu svih kada je Ručhan našla utočište u kući Turkan, koju je smatrala svojim najvećim neprijateljem.Saznavši da mu je majka izbačena iz kuće, Somer se oštro sukobljava sa ocem, misleći da Ozer godinama čeka ovu priliku. Dok Ručhan i dalje optužuje Nesrin da je dala snimak policiji,a takodje i Somer. Nesrin, s druge strane, ne može čak ni Turkan uveriti u svoju nevinost.

Derja, misleći da Sevilaj stoji iza rastanka s Mustafom, daje oduška sebi i odlazi joj na vrata. kako bi se suočila s njom. Ali Sevilaj, koja se toliko boji da će izgubiti sina, nema pojma koliko je pala u njenim očima.

Somerov bes prema Nesrin izaziva razdor između njega i Turkan. Međutim, Turkan jasno shvata da više ne želi izgubiti Somera i ovoga puta pokušava sve da se pomiri.
Somer, s druge strane, na veoma težak način zatvara vrata prema Turkan nakon onoga što je prošla njegova majka. Međutim, iznenadni Ručhanin predlog koji daje Turkan, može promeniti tok svega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site