Trijumf ljubavi - Turske-Serije.Net

Stare serije

Trijumf ljubavi

By  | 
Viktorija

Viktorija

Trijumf ljubavi
Telenovela je snimana 2010 i 2012. Kod nas je emitovana na rtv Pink 2011, a reprizirana na 2012 i 2013 na Pink2.

Viktorija je jedna od najboljih i najpopularinjih dizajnera. Viktorija zivi sa muzem Osvaldom i decom i njegovim sinom iz prvog braka Maksimilijanom i Fernandom.Viktorija je kao mlada radila kao sluzavka, kod Bernarde bolesno religiozne zene. Bernandin sin je Huan Pablo i on je bio na korak da postane svestenik.

bernarda i Huan

bernarda i Huan

Kada se upoznaju Viktorija i Huan oni se zaljubljuju, iz te ljubavi Viktorija ostaje u drgom stanju, ali Huan neznajuci da ce Viktorija da rodi njegovo dete vraca se u manastir, a njegova majka izbacuje sluzavku Viktoriju na ulicu. Nakon 3 godine Viktorija izaziva saobracajnu nesrecu, zavrsava u bolnicu a njenoj cerci se gubi svaki trag.Od te nesrece, 10 god. nakon tog dogadjaja Viktorija zaposljava jako mladu devojku Mariju kao manekenku u njenoj modnoj kuci.

Marija za kratko vreme postize dobar uspeh u svom poslu kao manekenka. Viktorija je ljubomorna jer misli da je koketna sa njenim suprugom. Maksimmilijano planira da zavede mladu manekenku Mariju kako bi se zabavio, ali urzo shvata da je ludo zaljubljen u nju. Marija je trudna i bas kada je htela da mu kaze za trudnocu on joj govori da je veren sa Himenom. Kad Viktorija sazna za njihovu vezu izbacuje Mariju iz modne kuce.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!