Triveni grdi Nandini!

Indijske Serije

Mn 09.07.2016.,( 2. sezona, 64. epizoda), Triveni grdi Nandini!

By  | 

pageTriveni grdi Nandini!

Epizoda počinje kako Nandini dobija poziv od doktora Amita.On se zahvaljuje bogu što je dobio i kaže da joj je ostavio mnogo poruka i da je čak i pričao sa Krishom.Nandini kaže da možda Krish nije želeo da je rastuži.Amit joj kaže da je Sudha odbila da povuče tužbu i savetuje joj da ona razgovara sa njom.On kaže da dolazi kod nje i da će je odvesti kod Sudhe.Nandini mu kaže da ne može da ide sa njom jer ima neke lične probleme i kaže mu da ne brine za nju.Ona dobija od Thapki poziv.Thapki je ohrabruje.

Triveni i Nandini su u kuhinji .Triveni joj kaže da prizna da ne zna da pripremi mirchi achaar.Nandini kaže da će naučiti ako joj bude pokazala.Triveni joj kaže da se nešto dešava u njenom umu i da ona (Triveni) mora da bude pažljiva, odlazi.Nandini stavlja sušeni čili u teglu.Abhayram dolazi i stavlja ruku na njeno rame.Nandini mu kaže da ide.Abhayram otvara teglu i kaže joj da gnev pokaže u svojoj sobi.Abhayram odlazi.Nandini prebacuje u mlin ljute papričice i padaju joj sameljene čestice u oči.Triveni dolazi i njoj takodje čestice ulaze u oči.One viču.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini pokušava da odvrne slavinu,ali nema vode.Krish i Karuna dolaze.Abhayram takodje dolazi.Krish pere Nandinino lice, on pita Triveni ko je zvao Nandini da radi u kuninji.Triveni viče na njega i kaže mu da vidi samo bol svoje žene, a ne i njen.Kaže mu da njegova žena ne zna da zatvori ni poklopac.Nandini kaže da je zatvorila, ali…Priseća se da ga je Abhayram otvorio.Triveni viče na nju i kaže joj da je sad sigurna da je ona kriva za smrt sestrine bebe.Kaže joj da ona nema srca i da ne može da razume majčinsku ljubav.Krish je ljut i kaže Triveni da ona ne zna Nandini.Krish zove Nandini da podje i kaže da će joj pogledati oči.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site