Tu Aashiqui - 8. 8. 2018. - Pankti priča sa Vivekom, Rangoli promeni postere za koncet! - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Tu Aashiqui – 8. 8. 2018. – Pankti priča sa Vivekom, Rangoli promeni postere za koncet!

By  | 

Tu Aashiqui – 8. 8. 2018. – Pankti priča sa Vivekom, Rangoli promeni postere za koncet!

Prevod: Maya.

Ahan i Pankti su u svojim sobama, gledaju u mesec i uporno pokušavaju da se skoncentrišu na vežbe i na koncert. Ahan sedne na krevet, uzima gitaru i počne da svira misleći o Pankti i smeška se. On se onda seti Rangoli i uplaši se za nju, pa mu osmeh nestane sa lica. Uzima telefon i pođe da pozove Rangoli, ali onda stane i ode na spavanje. Pankti isto krene da čita tekst pesme, note i peva. Misli joj skrenu iznenada na Rangoli i njene reči, na KK-ove reči i na osećaj da je neko prati. Pankti ulazi u društvene mreže i četuje (dopisuje se) sa fanovima. Fanovi joj čestitaju i žele puno sreće na koncertu. Srećni su što koncert nije otkazan, hvale Ahanov izgled. Pankti napiše u poruci: ,,Želim samo vaše lepe želje, ljudi. Sutra ću da pevam sa Rangoli i zato sam malo nervozna. (Gleda poruke)”

Fanovi joj žele puno sreće i hvale je da je dobra pevačica. Panktina pažnja posebno ode na jednu poruku “Čuvaj se Rangoli”. Pankti reši da pošalje tom liku poruku u direktnom (privatnom) četu i ne zna samo šta da mu napiše. Pita ga “Vivek”. Ovaj odgovara “Yes” (Da). Pankti se iznenadi i upita “Vivek Awasthi” (Vivek Avasti je Rangolin bivši momak koga je Rangoli odbacila i optužila za silovanje). Vivek potvrdi ponovo. Pankti napiše u poruci “Moram hitno da porazgovaram sa Vama o nečemu”. Vivek je pita “phone number” (koji joj je broj telefona). Pankti razmišlja da li da napiše, ali mu onda napiše broj i nada se da nije pogrešila. Prima poziv ubrzo i javlja se.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site