Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 118. epizoda

Indijske Serije

Tumhi Ho Bandhu Sakha Tumhi – 118. epizoda – Shaina izbaci Sanjanu iz Ajayeve sobe!

By  | 

1

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂  

Elacichi otvara kovertu i konstantuje da su to papiri za razvod. Ona je kao i ostali iznenađena. Shaina svima kaže da ima dokaz da Ajay nije oženjen. To su potpisani papiri za razvod (koji su Ajay i Sanjana još od ranije potpisali) i ona, Shaina, će ih iskoristiti u sudu. Vodiće se željom njenog srca a to je Ajay. Sanjana je ljuta. Kaže da su veze/odnosi iz srca, a ne na papiru. Shaina se zlobno smeši. Kirlok kaže da on želi pričati sa Ajayem. Shaina mu odgovara da sve što ima može kazati pred njom, jer će ona i Ajay uskoro postati jedno. Kirlok zahteva od Ajaya da odgovori. I naravno, Ajay ne odgovara. Stoji tamo kao nemi posmatrač. Bushan kaže da je to kakav je Ajay zapravo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanjana pita Ajaya da pođe sa njom jer ima da razgovara nešto sa njim. Shaina se naljuti i kaže da će pokazati pravo mesto Sanjani. Ona spakuje Sanjanine stvari i izbaci ih Ajayeve sobe. Kaže joj da samo ona može sedeti u Ajayevoj sobi i pita je da nađe drugu sobu. Sanjana kaže Ajayu da zaustavi ovo ludilo. Shaina isto zahteva od Ajaya da reaguje. Podstiče ga kaže da on voli nju (Shainu). Ajay kaže Sanjani da je ovo što je rekla Shaina tačno. Ovo šokira sve prisutne. Shaina se smeje i kaže da bi Sanjana trebala da ide odatle. Uplakana i slomljena Sanjana prikuplja svoje stvari, a Mishri joj pomaže. Elacichi odvodi Sanjanu u drugoj sobi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *